Gorenjijada 2014 – Sladak ukus srebrne medalje

Sladak ukus srebrne medalje

 

srebrna medalja

 

Na tradicionalnim sportskim igrama, koje se svake godine u septembru organizuju u okviru Gorenje Grupe u Velenju, Gorenje Home Zaječar je, zahvaljujući ženskoj ekipi u streljaštvu, postiglo izvandredne rezultate, osvojivši visoko 2. mesto. Na takmičenju u streljaštvu je učestvovalo puno ekipa, kako ženskih, tako i muških, pa su se tako mogli sresti takmičari iz raznih fabrika Gorenja iz Srbije, Slovenije, Češke….

 

Sjajnu ekipu su činile: Stoiljković Natalija, Đukić Nikolina, Danilović Sabrina i Cvetković Marina. Ovakav zavidan uspeh su postigle zahvaljujući istrajnosti, predanom radu i pripremama za sportske igre, a pre svega zahvaljujući podršci svojih kolega i rukovodstva Gorenja Home Zaječar. Svi zaposleni u Gorenju Home Zaječar su ponosni na svoje koleginice koje su osvojile srebrnu medalju, a svoj utisak o uspehu koleginica nam prenosi Andrejević Tamara:

 

„Nije važno pobebiti, važno je učestvovati – često govore, ali kakav je ukus pobede i ukus srebrne medalje, najbolje znaju dame naše fabrike koje su imale veliko srce stvoreno za pobede i mirne ruke, iako im je srce tuklo jače od bubnjeva. Nisu imale najnoviju opremu, ni nove puške, ali su imale veliku želju i glad za pobedom. Žeđ im je utolilo 2. mesto u streljštvu. Te divne dame, jake i borbene, jedino su svojom ambiciožnošću uspele da postignu takav uspeh. One nisu takve samo u sportu, predane su i podjednako ambiziozne u svom poslu i odane su koleginice, koje, kao prave ratnice, staju tik uz svoje kolege i stojički brane interese naše male ali podjednako jake firme. Zato hvala vam što ste svima nama donele pobedu i medalje. Hvala vam što ste sreću podelile sa nama. Hvala što ste prvu medalju donele baš vi i to baš u ovom sportu. Četiri dame kao četiri musketara! Hvala Sabrini, Nataliji, Marini i Nikolini! Vi ste ponos naše firme!“

 

Detalje sa sportskih igara možete pogledati u galeriji .

 

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.