Dodela sertifikata kvaliteta prema standardu ISO 9001

Dodela sertifikata kvaliteta prema standardu ISO 9001

iso 9001

Novembra 2013. god. je u Gorenju Home Zaječar izvršeno sertifikacijsko ocenjivanje  u skladu sa  standardom ISO 9001 za program montaže mašina za pranje veša i za razvoj i proizvodnju sanitarne opreme. Sertifikat za sistem upravljanja kvalitetom je dodeljen 10.12.2013. od strane sertifikacijskog tela TÜV SÜD.

Lidija Genčić, rukovodilac obezbeđenja kvaliteta o ovom projektu kaže:

„Ovaj sertifikat predstavlja dokaz da je firma Gorenje Home Zaječar dostojna brenda „GORENJE“. Ispunjavanjem svih zahteva standarda ISO 9001, opravdavamo poverenje koje nam kupci ukazuju po pitanju kvaliteta i pouzdanosti naših proizvoda, postižemo veće zadovoljstvo kupaca i ostvarujemo postavljene ciljeve poslovanja.

Za mlad kolektiv, kao što je naš, od velikog značaja je činjenica da smo bili na nivou zadatka. Izrada i primena dokumenata u skladu sa zahtevima standarda ISO 9001 pomogla je svim zaposlenima u Gorenju Home Zaječar da u potpunosti upoznaju procese i aktivnosti za koje su odgovorni. Samim tim, dalje poboljšanje procesa nam u budućnosti neće predstavljati nikakav problem.“

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.